Στο 4ο επεισόδιο της σειράς ~Συνεντεύξεις~ του Oropos News, συζητήσαμε με δύο εξαιρετικά νέα παιδιά, την Γεωργία Κατσαρού και τον Βασίλη Λεμπούση για τις μέχρι στιγμής διακρίσεις τους, την αθλητική τους διαδρομή και τα όνειρά τους.

Τα παιδιά που μας γέμισαν υπερηφάνεια με την επιτυχία τους στην Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας Κύπρου, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματά τους με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος, μας μίλησαν για τις συνθήκες άθλησης και προπόνησης στον Ωρωπό, για τις δυνατότητες και τις ενισχύσεις που είναι διαθέσιμες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στις μετακινήσεις τους.

Ακόμη, παρότρυναν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αφήσουν τις κακές συνήθειες που δεν τους βοηθούν να πάνε μπροστά. Τέλος, αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ο κλασσικός αθλητισμός στην Ελλάδα παρότι είναι ιερός και γεννήθηκε σε αυτόν τον τόπο υποβαθμίζεται από την ίδια την πολιτεία και από πολλούς κοινωνικούς φορείς που προβάλλουν και προωθούν άλλα αθλήματα εις βάρος του κλασσικού αθλητισμού.

Ευχαριστούμε τα παιδιά για την συνέντευξη. Ευχόμαστε επιτυχία σε κάθε στόχο που θέτουν!