ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο Ωρωπου:

Στη Σύνοδο Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο, η οποία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ., μετείχε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού κ Σπύρος Καυκόπουλος.

Κατά τη διήμερη σύνοδο συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα καθώς και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Την πρώτη μέρα της Συνόδου παρευρέθηκε και μίλησε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος παρουσίασε το κυβερνητικό έργο τονίζοντας ότι η χώρα βαδίζει σε σταθερή τροχιά παρά την υγειονομική κρίση, με την πανδημία, αλλά και την ενεργειακή που έχει να αντιμετωπίσει κατά την περίοδο της μέχρι ώρα πορείας της.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε «αποδείξαμε από την πρώτη στιγμή που μας εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός ότι δε θα παραμελήσουμε την κομματική μας λειτουργία λόγω των κυβερνητικών μας καθηκόντων».

Έκλεισε δε την ομιλία του με την φράση «Είμαι Πρωθυπουργός της Ελλάδος, γιατί είμαι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας!».

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου στελέχη της κυβέρνησης πραγματοποίησαν ενημερωτικές ομιλίες για την πορεία και την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου:

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι ομιλίες των κομματικών στελεχών που έδωσαν οδηγίες για τον τρόπο επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου και τα social media, αλλά ιδιαίτερη βαρύτητα είχαν οι τοποθετήσεις του Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης ανέλυσε οργανωτικά θέματα.

Στο περιθώριο της Συνόδου ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ωρωπού κ Σπύρος Καυκόπουλος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη το σοβαρό και συστηματικό έργο που παράγεται στην περιοχή ενόψει των επικείμενων πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμεώς όπου συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητάς της που αφορούν το Δημο Ωρωπου. Επίσης με τον υπουργό Υγειας κ. Αθανάσιο Πλεύρη τον οποίο ενημέρωσε για τα υγειονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ωρωπού.

Συναντήθηκε, επίσης, με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ Νίκο Χαρδαλιά Απο τους τρείς υπουργους ζήτηθηκε από τον προεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο να έχουν συναντήσεις στα υπουργεία τους αμέσως, προσεχές διάστημα, ώστε να έχουν μια πληρέστερη ενημέρωση για τα προβλήματα του δήμου και να ληφθούν αποφάσεις για την επίλυσή τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση στο γραμματέα Οργανωτικού κ.Στέλιος Κονταδάκης και γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ.Παύλο Μαρινακη.

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ωρωπού

Σπύρος Καυκόπουλος