Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης ενημέρωσε τους πολίτες για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Στάδιο της Σκάλας Ωρωπού αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Το Εθνικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού, το οποίο μετά από πολλά χρόνια που παρέμενε εγκαταλελειμμένο και ημιτελές, αποκτά σήμερα επιτέλους την μορφή και το επίπεδο που του ταιριάζει“.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Φίλες και φίλοι.

📌Θέλω με την σημερινή μου ανάρτηση,να μοιραστώ μαζί σας την χαρά αλλά και την υπερηφάνεια μου,για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο Εθνικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού,το οποίο μετά από πολλά χρόνια που παρέμενε εγκαταλελειμμένο και ημιτελές, αποκτά σήμερα επιτέλους την μορφή και το επίπεδο που του ταιριάζει.

📌Με παρεμβάσεις σε ολα τα επίπεδα, από την νέα περίφραξη και τον νέο ολοκαίνουργιο και τελευταίας τεχνολογίας τάπητα, μέχρι την δημιουργία εξέδρας και την τοποθέτηση σύγχρονων προβολέων φωτισμού LED.

📌Ένα πραγματικό πια Στάδιο,παραδόθηκε στη νεολαία μας και σε όσους αισθάνονται νέοι.

📌Όταν δε προχωρήσουμε και στις υπόλοιπες εργασίες που προγραμματίζουμε,οι οποίες έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση των αποδυτηρίων και άλλες συμπληρωματικές παρεμβάσεις στο χώρο, τότε θα μιλάμε για ένα από τα ωραιότερα στάδια της Αττικής.

📌Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω,πως προγραμματίζουμε την ανακατασκευή και την αποκατάσταση όλων των γηπέδων της περιοχής μας, όπως έχουμε υποσχεθεί, καθώς το θεωρούμε χρέος μας,απέναντι στην νεολαία του τοπου μας ,που έχει το δικαίωμα να αθλείται σε σύγχρονές και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

📌Μαζί προχωράμε για τον Ωρωπό που ονειρεύμαστε και μας αξίζει……