Είναι ένα παιδί με πάθος για αυτό που ασχολείται. Μπορεί να το καταλάβει κανείς μιλώντας μαζί του ήδη από τα πρώτα λεπτά. Στα 17 του ο Γιώργος Αγιομαυρίτης έχει ήδη καταφέρει πολλά. Αθλητής του Enduro με ποδήλατα βουνού (MTB) διαθέτει αντοχή, υπομονή και επιμονή σε δύσκολες συνθήκες. Αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός του αθλήματος, η ονομασία του οποίου προέρχεται από τη λέξη “endurance”. Συμμετείχε σε απαιτητικούς αγώνες με υψηλό ανταγωνισμό. Όμως τίποτα από αυτά δεν τον φοβίζει. Εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί όλο και περισσότερο.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ο Γιώργος Αγιομαυρίτης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB Enduro της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και στον 4ο αγώνα του Κυπέλλου Enduro που γινόντουσαν ταυτόχρονα.

Βγήκε πρώτος, πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος και έγινε ο χρυσός νικητής τόσο στην κατηγορία Men Elite όσο και στη γενική.

Μετά τις τόσο σημαντικές νίκες του ο Γιώργος κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Enduro, στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον αγώνα που θα γίνει στην Ιταλία στι; 12 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωταθλητής μας αξίζει και χρειάζεται την στήριξή μας για να συμμετάσχει σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς αγώνες στους οποίους προκρίθηκε με την αξία και την μεγάλη προσπάθειά του.

Όσοι από εμάς μπορούν και συμμερίζονται το όνειρό του μπορούν να συμβάλλουν οικονομικά ώστε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να παρευρεθεί στους αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες για να επικοινωνήσετε μαζί του:

Τηλέφωνο: 6944249644
Facebook: George Agiomavritis
Instagram: george_agiomavritis