Το ταξίδι των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα των δένδρων ανά Δημοτική Ενότητα, έκανε στάση στο χωριό Ωρωπός την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Σε μια άρτια διοργανωμένη εκδήλωση, δεκάδες κόσμου και κυρίως μικρά παιδιά, είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν η Τοπική Κοινότητα του Ωρωπού με την συνδρομή φορέων του Δήμου μας.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στις κυρίες του Τοπικού Συμβουλίου και σε όλους τους τοπικούς παράγοντες που κατάφεραν να δώσουν έναν τόνο χαράς με αποκλειστικό γνώμονα την διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

Ο ΠαπαΣπύρος διοργάνωσε την χορωδία των παιδιών που τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα στο κλίμα της εποχής λίγο πριν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιασημάκης Γιώργος ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Το σπιτάκι του Αγίου Βασίλη ήταν εκεί να δεχθεί τα γράμματα των μικρών μας φίλων με τις ευχές και τις προτιμήσεις τους για τα δώρα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, εξέθεσε κατασκευές και συμβολικά εορταστικά δώρα από τα παιδιά που μπορούσαν να προμηθευτούν οι παραβρισκόμενοι, τοπικές επιχειρήσεις προσέφεραν κρασί, τσίπουρο και διάφορα εδέσματα στους επισκέπτες, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική εορτή.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με παιχνίδια για τα παιδιά αλλά και την ύπαρξη ενός τεχνητού πλανητάριου που δεν άδειασε στιγμή εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Μια πραγματικά εξαιρετική διοργάνωση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν την χαρά να παρευρεθούν.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όσους σκεφτήκαν και κοπίασαν για αυτές τις όμορφες στιγμές.

Το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι συνεχίζεται την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Χαλκούτσι και ώρα 6.30μμ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

12 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ

14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΜΑΛΑΚΑΣΑ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΜΗΛΕΣΙ

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΑΥΛΩΝΑΣ

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΚΑΛΑΜΟΣ

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΥΚΑΜΙΝΟ