Συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

Στην κορυφή έφτασαν οι δύο αθλήτριές μας από τον Ωρωπό Μαριάννα Ρούσση και Αγγελική Μερμινγκίδη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και συμμετείχαν οι πέντε Βαλκανικές χώρες. Πιο συγκεκριμένα στην Κατηγορία του Βαλκανικού Κυπέλλου για Έφηβους και Νέους Ιππείς, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ,η 20χρονη Μαριάννα Ρούσση και ο M Aggeo κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο ολοκληρώνοντας τα 102 χιλιόμετρα της διαδρομής τους σε 5:41:53. 

Στην 4η θέση βρέθηκε η επίσης συντοπίτισσα μας, η 15χρονη Αγγελική Μερμινγκίδη 15 ετών με τον Kami.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Δήμαρχος του Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος και κήρυξε την έναρξη των αγώνων κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Βαλκανικού Πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι τόσο η Μαριάννα όσο και η Αγγελική είναι αθλήτριες του Ιππικού Ομίλου Αυλώνα και από πολύ μικρές μπήκαν στον χώρο και αγάπησαν τα άλογα και το άθλημα.

 Μετά τον αγώνα στον οποίο βγήκε «χρυσή» η Μαριάννα Ρούσση δήλωσε ότι η εμπειρία ήταν τέλεια και παρότι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και δύσκολος ή ίδια ευχαριστήθηκε πολύ τη διαδρομή. Τα εύσημα βέβαια οφείλει όπως  είπε και στο άλογο της, τον M Aggeo, ο οποίος για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 100 χιλιόμετρα. Όσο για τα μελλόντικά της σχέδια; Προς το παρόν ξεκούραση και απόλαυση όλων όσων μέχρι στιγμής έχει καταφέρει.

Κορίτσια πολλά συγχαρητήρια!! Πάντα ψηλότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *