Ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2024 με τα πρώτα κατα τόπους αποτελέσματα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ενδιαφέρον έχει το πως ψήφισαν οι εκλογείς στον Δήμο Ωρωπού για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Συνολικά στον Δήμο Ωρωπού ψήφισαν 884 μέλη.

Η Άννα Διαμαντοπούλου συγκέντρωσε 227 ψήφους και κατέλαβε την πρώτη θέση στον Δήμο Ωρωπού. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Παύλος Γερουλάνος με 218 ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης με 207 ήταν τρίτος. Τέταρτος ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνοντας 181 ψήφους. 21 ψήφους συγκέντρωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου και 25 ο Μιχάλης Κατρίνης ενώ βρέθηκαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Στον Ωρωπό πρώτος ήρθε ο Νίκος Ανδρουλάκης με 124 ψήφους με τον Π. Γερουλάνο να έρχεται δεύτερος με 118. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν τρίτη με 106 ενώ τέταρτος ήταν ο Χάρης Δούκας με 87. Κατρίνης 12 και Γιαννακοπούλου 11.

Η Άννα Διαμαντοπούλου συγκέντρωσε 100 ψήφους και κατέλαβε την πρώτη θέση στο Καπανδρίτι. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Παύλος Γερουλάνος με 80 και ο Χάρης Δούκας με 56. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε τέταρτος συγκεντρώνοντας 52 ψήφους. Έξι ψήφους συγκέντρωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου και 5 ο Μιχάλης Κατρίνης ενω βρέθηκαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Στον Αυλώνα νίκησε ο Χάρης Δούκας με 38 ψήφους έναντι 31 του Ανδρουλάκη ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν τρίτη με 21 έναντι 20 του Παύλου Γερουλάνου. Κατρίνης 8 και Γιαννακοπούλου 4.

Στην επικράτεια ο Νίκος Ανδρουλάκης κατάφερε να επικρατήσει στον πρώτο γύρο των εκλογών ενω σε ένα θρίλερ που έληξε αργά το βράδυ, ο Χάρης Δούκας πέρασε στον δεύτερο γύρο κερδίζοντας στο “νήμα” τον Παύλο Γερουλάνο με μερικές εκατοντάδες ψήφους διαφορά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την πολιτική επικαιρότητα με δηλώσεις και τεκμηριωμένες αναλύσεις στο inpolitics.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *